Serveis · La marca Mc+I la formen les productores audiovisuals Modula comunicació i Imaginaris produccions audiovisuals, les dues situades a Andorra. Els formats de producció que oferim als nostres clients son:

 • Reportatges · Vídeos curts per xarxes socials o d’una durada de fins a 5 minuts, per la promoció, informació o documentació d’actes i esdeveniments de temàtica diversa.  Destaquem els vídeos socials, culturals o esportius.
 • Documentals · Produccions que es treballen sobre guió o a partir d’enregistraments continuats, per crear una narració visual històrica, social o personal.
 • Espots i promocions · També realitzem diferetns formats d’espots i produim les diferents necessitats que comporten (actors i figurants, maquillatge i estilisme…).
 • Multicàmetra · Enregistrament d’actes, congressos, presentacions, esports… amb produccions de 2 a 6 càmeres. Aquestes produccions les podem realitzar en directe, per donar senyal a monitors i per emissions Live Streaming.
  • 2 càmeres per enregistrar i edició posterior. És el format més econòmic, amb uns requeriments mínims.
  • 2 càmeres i realització en directe. Per donar senyal a monitors o pantalles, i a codificadors per Live Streaming.
  • 3 o més càmeres. Un equip complet de producció, amb càmeres, control de realització, àudio i gràfics, ajustat a les necessitats de la producció.
 • Live Streaming · Emissió en directe per internet, des d’una càmera o produccions multicàmera, a qualsevol canal RTMP.
 • Web Tv · Sistema d’emissió de vídeos i directes, per la cobertura d’esdeveniments amb diversitat de continguts i connexions.

MdT_DSC06582

Càmera + codificador d’streaming LiveU Solo

Producció · Les produccions que realitzem a Mc+I estan destinades a la difusió de continguts per Internet i televisió. En general l’estil de les nostres produccions és proper al televisiu, tot i que constantment investiguem per adaptar-nos a la diversitat de dispositius i de possibilitats que ofereix la comunicació actual.

Per demanar informació o un pressupost: contacte o a l’adreça mci@andorra.ad


Editem amb Blackmagicdesing DaVinci Resolve   Resolve-and-Fusion-Combined


IMG_3382-1 DSC08961-8 DSC09259-1 rodatge_espotfontblanca frame_fotomci02 frame_fotomci01 sonynex EALaM mattebox repor3b DSLR blimp_3163 dsc055111 repo3 rodatge_4150