El mes de setembre de 2014 varem decidir crear Mc+I, que és la suma de Modula comunicació + Imaginaris, dues empreses productores de continguts audiovisuals, programes de televisió, reportatges i documentals.

Modula Comunicació és el nom de la productora audiovisual i comunicació de Ferran Costa. Modula va néixer l’any 1998 quan va rebre el primer encàrrec d’Andorra Televisió, el programa de divulgació de la llengua oficial, Parlem com cal!? Des d’aleshores ha produït múltiples programes televisius de gèneres diversos (documentals, entreteniment, esportius, divulgatius) per a ATV, la xarxa de televisions locals de Catalunya i el Canal Català. A Modula Comunicació ens dediquem a la producció de programes per a canals de televisió públics i privats; a la producció de documentals; confeccionem vídeos de presentació de productes i empreses; i dissenyem i creem continguts per a espais multimèdia (exposicions, fires, pantalles, presentacions…).

· Facebook   · @CostaFerran   · Linkedin

Imaginaris és el nom que Lluís Casabella dona al portal web que crea l’any 2002 amb l’objectiu de disposar d’un canal que donés cobertura a les seves produccions d’art, fotografia i vídeo. Llicenciat en Narració Figurativa a la Facultat de Belles Arts de Barcelona, l’any 1984 comença a treballar en televisió, primer en les emissions locals d’Andorra la Vella fins el 1989. Després els Jocs dels Petits Estats l’any 1991 també a Andorra, Antena 3 Tv de 1989 a 1991 i a la Ràdio i Televisió Olímpica RTO’92 a Barcelona. De 1995 a l’any 2014 a Ràdio i Televisió d’Andorra, i actualment a Imaginaris en el projecte Mc+I. Ha dirigit documentals independents com Perdent l’Ànima (2008) o Les muntanyes que mogueren la fe (2010), per RTVA La memòria dels aiguats (2012) o Els primers 30… (2013) i ja amb la producció d’Mc+I The Nuclear Circle (2014).

· Facebook   · @Lluis_Casabella   · Linkedin   · Google+